#ДаМуВерувашНаДедо

Ова е можеби највлијателната Кампања на Кожувчанка! Ве потсетуваме на Вашите најблиски, на мудрите, на вредностите. ‪#‎ДаМуВерувашНаДедо‬

More


Компанијата Кожувчанка донираше 15.000 литри вода Изворска

Кожувчанка се вклучи во хуманитарната акција за помош на Тетовскиот регион. После обилните врнежи од дожд и поплави во Тетово и регионот , и нанесените материјални и не натеријални штети на голем број од населението, Кожувчана како компанија која што секогаш ја покажува својата хумана страна и општествена одговорност и овој пат донираше 15.000 литри […]

More

Kozuvcanka DOO Kavadarci
ul. Siska br.37, Kavadarci, Macedonia
tel. +389 43 420 975, +389 43 400 963, fax+389 43 420 975, е-mail: info@kozuvcanka.com.mk

Go top