Компанијата Кожувчанка донираше 15.000 литри вода Изворска

Кожувчанка се вклучи во хуманитарната акција за помош на Тетовскиот регион. После обилните врнежи од дожд и поплави во Тетово и регионот , и нанесените материјални и не натеријални штети на голем број од населението, Кожувчана како компанија која што секогаш ја покажува својата хумана страна и општествена одговорност и овој пат донираше 15.000 литри […]

More


Обединети за утрешнината!

Кожувчанка даде неизмерната поддршка за проектот „Обединети за утрешнината“! Самиот проект беше наменет да ги едуцира најмалите за поволностите кои ги има Изворска која е во ЕКО амбалажа со која драстично се намалува пластичниот отпад и нејзиниот ребрест дизајн ја прави Изворска лесно рециклирачка за секој корисник! За време на презентацијата имавме мала работилница во […]

More

Кожувчанка ДОО Кавадарци
ул. Шишка бр.37, Кавадарци, Р.Македонија
тел. +389 43 420 975, +389 43 400 963, факс +389 43 420 975, е-mail: info@kozuvcanka.mk

Go top