Компанијата Кожувчанка донираше 15.000 литри вода Изворска

August 7, 2015

Кожувчанка се вклучи во хуманитарната акција за помош на Тетовскиот регион.

После обилните врнежи од дожд и поплави во Тетово и регионот , и нанесените материјални и не натеријални штети на голем број од населението, Кожувчана како компанија која што секогаш ја покажува својата хумана страна и општествена одговорност и овој пат донираше 15.000 литри Изворска вода ,

се со цел да се помогне колку што е можно на настраданите.

Од Кожувчанка изјавија дека се надеваат на брзите закрепнување на регионот по штетите и упатуваат апел до сите Компании во Македонија кои можат да помогнат, да допринесат во оваа акција за помош на нашите сонародници.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Go top