„Кожувчанка“ е нов спонзорски партнер на МЗТ Скопје!

March 14, 2016

„Горди сме за новата соработка со МЗТ Скопје, која доаѓа како одлука на менаџментот од Германија од каде доаѓа и брендот ‘Синалко’.

МЗТ стана препознатлив бренд, најмногу по учеството во АБА лигата.

Се надеваме дека во иднина ќе имаме повод заедно да се радуваме на успешните резултати и промовирањето на македонската кошарка низ меѓународните настапи“,

изјави маркетинг-менаџерот на компанијата „Кожувчанка“, Ратко Мицев.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Go top